neděle 31. srpna 2008

Pardubice na bruslích

V pondělí 1. září mohou příznivci kolečkových bruslí obout své oblíbená kolečka a vyrazit na sraz s dalšími účastníky oblíbené akce Pardubice na bruslích. Hlavní peloton bruslařů vyjede tradičně z parkoviště u ČEZ arény v 19:00. V těchto místech bude i pomyslný cíl celé akce. Během jízdy se můžete těšit na dohled ze strany městské policie, která bude bdít nad vaším bezpečím.

„Chceme dětem zpříjemnit začátek školních povinností a proto všechny školou povinné bruslaře odměníme po skončení akce malou sladkostí. Samozřejmě, že akce je pro všechny věkové kategorie jako vždy.“ uvedl hlavní organizátor akce a vedoucí odboru kanceláře magistrátu Michal Zitko.

Máte strach z extrémně namáhavé trasy? Nemusíte. Celková trasa bude rozdělena na dva okruhy. Jeden menší určený hlavně ten nejmenším a jeden delší. V součtu pak můžete najet až 10 kilometrů.

Trasa povede z parkoviště u ČEZ arény na Sukovu třídu směrem k Zelené bráně, odtud bruslaři odbočí na třídu Míru a přes Masarykovo náměstí budou pokračovat směrem do Polabin. Po projetí Bělehradskou ulicí a ulicí Kpt. Bartoše se bruslaři vydají k hlavnímu nádraží Českých drah a na Palackého třídu. Po příjezdu na Masarykovo náměstí si jízdu po Polabinách bruslaři zopakují. Celou mapu okruhů můžete najít na adrese http://gis.mmp.cz/cgi-bin/gsa10.cgi

Špatnou zprávou pro motoristy bude zajisté to, že během této doby můžete očekávat omezení dopravy na této trase.

Pokud máte již něco naplánované na toto pondělí, nemusíte truchlit. Další bruslení bude probíhat již 6. října 2008. Další informace hledejte na www.pardubicenabruslich.cz

Zdroj:
http://www.pardubicenabruslich.cz/
http://www.pardubice.eu/

Žádné komentáře: